Om os


Home    Forberedelser    Polterabend    Billeder fra fotografen    Gæster    Fra festen    Dagen derpå    Bryllupsrejsen    Om os

 

Louise

Ulf

 

Louise er født d. 23. november 1980 som første datter af Marianne Rørholm og Vagn Holm Jacobsen. Louise har en lillesøster, Line samt to brødre, Søren & Michael.

Louise gik på Ringkøbing Skole til og med 9. klasse, og 10. klasse på efterskole.

I 1997 startede Louise på Handelsskolen i Ringkøbing for at tage en højere handelseksamen. 

År 2000 blev uddannelsen på Handelsskolen færdiggjort, og Louise fik en elevplads i Herning med uddannelse til salgsassistent.

Herefter blev Louise ansat i Viborg som butikschef-aspirant. 

Fra november 2004 har Louise arbejdet som butikschef i en butik i Skive.

Ulf er født d. 13. januar 1979 som første søn af Nancy Vaaben & Bjørn Eschou Møller. Ulf har to små søstre, Elise og Kirsten.

Ulf gik på Rindum Skole indtil 7. klasse, mens 8. og 9. klasse foregik på Ringkøbing Skole.

I 1995 startede han på Handelsskolen i Ringkøbing, for at tage en højere handelseksamen, og aftjente herefter sin værnepligt ved artilleriet på Varde Kasserne.

Uddannelsen fortsatte på Handels- og Ingeniør Højskolen i Herning, ved den 3-årige bachelor uddannelse HA, der blev færdiggjort i 2002.

Efteråret 2002 var Ulf observatør ved Blåvand Fuglestation, hvorefter han fik en stilling som revisor-trainee hos et lokalt Herning firma. 

Sideløbende med revisorarbejdet  læser han i øjeblikket på Syddansk Universitet til revisorkandidat ved cand.merc.aud uddannelsen, der tager 3 år på deltid.

 

 

Historien

Louise og Ulf mødte hinanden første gang til "Frøfesten" på Ringkøbing Handelsskole i august 1997, men fandt først sammen til Tipslørdag d. 29. november samme år. Det var vel skæbnen der bragte dem sammen, for Elise (Ulf´s lillesøster) havde arrangeret en lille fest, uafhængigt af den planlagte Tipslørdag for drengene...

Lidt mere end 8 år efter deres første møde, valgte Ulf at fri til Louise, på den weekend der lå nærmest Valentins dag i 2005. Forberedelserne til denne dag var store, og indebar endog en ændring af sommerhus i sidste øjeblik! Desuden skulle der pakkes tøj og praktiske ting i lange baner, så Louise fik hurtigt fornemmelsen for hvad der skulle ske - hun er jo ikke så nem at snyde...

De romantiske forestillinger om en frostklar blå himmel med et roligt hav ved Vedersø Klit, blev i stedet til snestorm over Danmark. Til trods herfor var rammerne meget hyggelige med et varmt sommerhus, hvor sneen trimlede ned udenfor, og brændeovnen knitrede svagt. Samme weekend var der melodi grand prix, og tonerne af Jakob Svejstrup´s "Tænder på dig", blev med det samme "vores sang". Louise sagde ja til frieriet, og godt 6 måneder efter kom den store dag endeligt.

 


Copyright Ulf Eschou Møller 2005-2008, fotos: Brian Rudebeck Olsen 2005 & Ulf Eschou Møller 2005